Красиві привітання з Різдвом своїми словами, українською мовою

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!

Вітаю з Різдвом Христовим і від душі хочу побажати дорожити сім’єю, цінувати кожен добрий момент свого життя, вміти прощати, займатися тим, що тобі до вподоби. А для того, щоб тобі все вдавалося, бажаю міцного здоров’я, великого успіху і щирої віри.

Вітаю з Різдвом! Бажаю, щоб міцна віра допомагала вистояти в будь-якій життєвій ситуації, полум’яна любов наповнювала кожен день яскравими фарбами, а світла надія давала сили і надихала на звершення.

Наближається незабутня Різдвяна ніч, і хоча моє серце тепер належить не тобі, я хочу, щоб ти знав, що мені більше не сумно, я з радістю згадую наші спільні прекрасні моменти і завжди буду пам’ятати про тебе з любов’ю. Сподіваюся від щирого серця, що у тебе буде веселе Різдво поруч з кимось дуже особливим. Щасливого Різдва!

Сьогоднішнє свято несе благу звістку – народився Спаситель! Я бажаю вам, щоб цей день приніс порятунок від неприємностей і негараздів, зцілив душевні рани, подарував серцю любов, розуму – віру, а душі – надію. З Різдвом!

Бажаю в Різдво приємних зустрічей, веселих гулянь, солодкі частування, чудових подарунків, красивих пісень, ліричних віршів і благодатних молитов про мир і Господі Христі! Нехай все, що задумано, збудеться!

З Різдвом Христовим! Бажаю, щоб в це світле свято Господь послав тобі благополуччя, надію, віру, силу і достаток. Нехай шлях твій буде довгим і щасливим, нехай поруч будуть добрі люди і вірні друзі, нехай кожен день дарує благословення і радість. Здорові, процвітати, щиро любити і завжди залишатися справжнім чоловіком!

Він, знавче, почує нас і помилувати Своєю батьківською Божественною любов’ю, пошле нам Своє благословення, щоб нам перебувати в усі дні життя в міцній вірі, любові, праці заради порятунку душі і світі.

Щасливого, чарівного, незабутнього Різдва. Нехай цей сімейне свято буде радісним і прекрасним!

У свято Різдва бажаю, щоб у Вашому житті сталося справжнє диво, всі рідні і близькі були б здорові, а храм переповнився щастям і Божою благодаттю.

Не сумуйте в скорботах і спокусах, а тіште себе надією на повсякчасну допомогу благодаті Божої, один за одного тяготи носіть зі смиренням і шануйте взаємною любов’ю й ласкавістю. Живіть в любові духовної і радості!

Вітаю з радісним і світлим святом – Різдвом Христовим! Нехай в твоєму житті панує мир, спокій і добро! Нехай горе і нещастя обходять стороною твій будинок! Щастя, удачі і успіху всієї твоєї сім’ї, друзям і рідним!

Зі світлим святковим днем! Нехай казка прийде в твоє життя і принесе добро, радість, веселощі, надію, любов і удачу. Хай не вичерпується оптимізм і не порожніє гаманець. Кожен новий день буде цікавим, кожне нове знайомство – приємним. З Різдвом!