Красиві привітання з Різдвом своїми словами, українською мовою

З Різдвом Христовим! Нехай у вас буде все добре, близькі і рідні люди будуть поруч, а душевний спокій не покине вас!

Дорогий кум, вітаю з Різдвом тебе. Бажаю залишатися в душі веселим і життєрадісним дитиною, людиною, яка вірить в мрію, удачу і диво. Бажаю тобі, куме, здоров’я, життєвого блага, великих діянь для відради серця і гордості душі.

Напередодні Різдва Христового мої найтепліші вітання улюбленому дядькові, який завжди дивував мене подарунками, приділяв мені час, даруючи свою любов і підтримку, якібули мені необхідні, не просячи нічого натомість. Бажаю, щоб в це Різдво Бог дав тобі ще багато років життя, адже ти – найкращий! Щасливого Різдва!

Сердечно вітаю Вас, рідних і близьких з великими святами Різдва Христового, Богоявлення і прийдешнім Новоліттям! І розділяючи з Вами радість цього великого події в житті землі, я бажаю і Вам бути благовісниками про Христа, бездоганні виконувати його на ниві Господній, освячує перебувають «у темряві та смертної тіні». Нехай надасть народився Богонемовля Вам дух мудрости й розуму, дух пізнання та страху, так необхідні нам в наш бурхливий час. Братське вітання Вам і цілування. Радійте! Радійте! З нами Бог!

З Різдвом Христовим! У цей день прийшов на землю Христос, і в твою душу нехай прийде сонячна радість,мир і спокій. Бажаю тобі бути для своїх рідних і близьких таким же зразком життя, як Христос для Православної Церкви!

Нехай різдвяний переполох принесе в твоє життя тільки приємну метушню, нові надії і втілення всіх планів. Бажаю, щоб у тебе на душі завжди було світло і радісно від фантастичних подій, несподіваних зустрічей і позитивних емоцій. Нехай найкращими різдвяними подарунками для тебе, стануть успіх, любов і благополуччя. З Різдвом, дорога подруга!

З Різдвом! Бажаю величезного щастя, здоров’я і любові! Нехай серце завжди буде наповнене теплом, а будинок – затишком і посмішками! Боже, бережи вас і ваших близьких! Зі святом!

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю, щоб це світле свято поселив у душі добру надію, а в будинку залишив велике щастя.

У свято Різдва Христового бажаю кожен день зустрічати з новим народженням надії, любові і радості. Нехай в твоєму житті буде мир і благодать, а в твоєму домі – достаток і щастя.

Вітаю всіх православних! Нехай різдвяна зірка вкаже вам правильний шлях до добра, віри і успіху. Нехай Різдво принесе вам благополуччя, достаток і достаток. Нехай Бог допоможе вам у всіх добрих справах. Нехай це чудове свято буде радісним і повним веселого сміху, пісень і задоволення. З Різдвом!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Бажаю в цей день насолоджуватися кожною миттю життя, цінувати все хороше що посилає Бог і ніколи не сумувати. Нехай дороговказ веде тебе вірними дорогами! Удачі в роботі та особистому житті. Від подруги з повагою та найкращими побажаннями в Різдво. Зі святом. Сумую і обіймаю!

Сьогоднішнє свято – символ перемоги добра над злом, провісник радості і щастя. Бажаю вам, щоб світло Віфлеємської зірки наповнив життя любов’ю, миром і благополуччям.

Вітаю тебе мій коханий, дорогий і коханий чоловік! Нехай цей день Різдвяних свят, наповнить всю нашу життя казковою та чарівною атмосферою. Бажаю тобі, як казкового богатиря, перемагати будь-які складності, долати будь-які труднощі і без розуму любити свою улюблену принцесу. З Різдвом!