Красиві привітання з Трійцею своїми словами, українською мовою

Ми зібрали для Вас купу щирих привітань з Трійцею у прозі, до сліз, Ви точно знайдете потрібні слова які зроблять святковий день незабутнім.

Ось і Трійця! Вітаю. Бажаю, щоб ви завжди мали прекрасним здоров’ям, неповторним коханням і відмінним почуттям гумору. Хай щастя обсипає вашу маківку поцілунками, удача водить за руку, а радість бігає по п’ятах.

Вітаю з Трійцею і в цей добре свято всім серцем бажаю, щоб в житті траплялося тільки хороше, щоб погода за вікном завжди була ясна, щоб серце відчувало все прекрасне, щоб кожен день дарував і радість, і надію, і любов.

Вітаю з даними святом! Бажаю миру, блаженства і процвітання над головою. Вірте в світле і добре, творити краще. Благополуччя вам!

Вітаю зі святом Трійці. У цей день прийнято прикрашати своє житло зеленими гілками і свіжими букетами. А я бажаю тобі прикрасити свою душу відданою любов’ю, незламної вірою і всеперемагаючої надією!

Вітаю з Трійцею і сердечно бажаю, щоб душа щиро вірила в Бога, щоб серце молилося кожен день, не забуваючи дякувати Господу за благодать життя і щастя. Бажаю відати в цьому житті, що таке справжня любов і сила, бажаю з надією дивитися в завтрашній день і з радістю приймати всякий подарунок долі.

Свята Трійця – велике свято, коли потрібно забути всі старі образи і впустити в серце стільки любові і добра, скільки можете. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям. Вітаю зі святою Трійцею.

Мамочка! Від душі вітаю тебе, моя кохана, з Трійцею! Це – чудове свято, в який у добрих людей збуваються всі їхні бажання! Впевнена, твої теж неодмінно збудуться, лише варто захотіти! Хочу, щоб ти була красивою, здоровою і щасливою, щоб ніколи ні в чому не потребувала і кожну мить раділа!

Зі святом світлої Трійці! Нехай Ваші надії і сподівання збудуться, як виповнилося диво, обіцяне Богом – явище Духа святого. Зверніть молитву до Господа, і Він благословить Вас, Вашу сім’ю і всіх близьких!

З Трійцею! Нехай з вами будуть сьогодні самі рідні та близькі люди, Божа благодать і світла радість. Бажаю вам відчувати умиротворення і любов у своєму серці, відчувати почуття подяки до Бога і до своєї сім’ї за всі блага, якими вони вас обдаровують! Нехай світло вашої душі відкриє шлях до нових успіхів!

Нехай цей день покаже всім, як багатоликий світ світла і добра. Однією рукою нехай дасть Господь вам щастя в житті, інший успіх в справах ваших, кар’єрі, а третій спокій і благодать в душі. Щастя вашому дому, міцної сім’ї, вірності і спокою.

Вітаю вас з Трійцею. Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів, невдач і побутових проблем. Бажаю вашому будинку добробуту, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі.

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Нехай цей день обдарує вас справжніми радощами життя, відкриє перед вами всі двері і допоможе знайти віру в себе. Нехай те, про що ви мрієте, обов’язково здійсниться. Нехай натхнення допоможе виконати всі ваші бажання, хай ваша енергія б’є через край! Нехай кожна мить вашого життя буде бажаним і незабутнім. Вірте в чудеса, не турбуйтеся через дрібниці, цінуєте красу життя! Нехай удача ніколи не відвертається від вас, нехай щастя стане абсолютною постійною величиною в вашому житті. Цей день справді святий, так проникніться ж святістю і зробіть якомога більше хороших справ. Нехай життя відкриє перед вами нові далі і радісні перспективи. Нехай у вас будуть тільки злети, без падінь і радість без розчарувань! Зі святом Трійці!