Красиві привітання з Водохрещем своїми словами, українською мовою

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро бажаю добрих знаків понад, славних днів, міцного здоров’я і благодаті, згасає віри, великих надій, справжнього щастя і любові справжньої.

Вітаю зі святом радості душі і віри серця, з Хрещенням Господнім. Бажаю, щоб чиста і освітлена вода змила з тебе всі хвороби і печалі, розчинила всі біди і тривоги. Нехай стане добрішим і світлішим твоя душа, нехай править життям щирість і добродійство.

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю, щоб Бог оберігав твою сім’ю від всіх бід і негод, щоб твій шлях був добрим і світлим, а твоє серце – люблячим і відкритим для щастя. Нехай в твої двері стукають тільки бажані гості і тільки добрі вісті!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю, щоб з чотирьохсторін в житті дув вітер добрих і щасливих змін, щоб шлях твій був ознаменований Божою благодаттю і удачею, щоб здоров’я міцнішає з кожним днем, немов хрещенські морози, щоб радість і світла усмішка були присутні в кожному твоєму миті.

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю, щоб всі тяготи і турботи пішли, омиті святою водою цього благодатного дня. Нехай свято подарує душевну рівновагу, міцне здоров’я, мир в сім’ї і затишок в домі.

Зі святом, з Хрещенням Господнім! Вітаю вас і дуже хочу побажати, щоб ви були щасливі, завжди сповнені сил і енергії, здоров’я і удачі! Нехай бажання йти вперед не перестає супроводжувати у всіх починаннях!

Вітаю з Хрещенням Господнім. В цей християнський свято хочу побажати всього самого святого і небесно-світлого. Нехай підуть страхи і не будуть душити проблеми, в душі настане згода, а в голові будуть з’являтися тільки добрі помисли!

Вітаємо Вас і Ваших близьких зі світлим християнським святом, бажаємо лише радісних звісток, які приходять до Вашої оселі, теплоти сімейного спілкування, гармонії з собою і світом, щирої віри і любові до ближніх.

Нехай Водохресний ніч подарує свято для душі! Нехай радісне розчулення наповнює твоє серце. Нехай небо завжди буде чистим, сонце зігріває своїм теплом, а люди своєю добротою і готовністю прийти на допомогу. І ти не відмовляй у допомозі нужденним, і Бог віддасть тобі сторицею!

Вітаю З Хрещенням Господнім! Нехай всі твої гріхи змиються. В замін цього даруй людям доброту і тепло. Бажаю бути здоровим, мудрим і коханою людиною! Нехай запал і сили ніколи не покидають тебе, а навпаки тільки збагачують!

Бажаю, щоб Водохресний свято принесло з собою вселенське щастя, неймовірний успіх, нескінченне здоров’я, завидне благополуччя і розуміння з близькими.

З Хрещенням Господнім! Нехай свята вода вдихне в вас нове життя, і все заграє яскравими фарбами. Нехай всі біди і нещастя обходять ваш будинок стороною.

З Хрещенням Господнім вітаю всіх прихожан! Побажаю я вам віри, надії і любові! Живіть у мирі, злагоді, по честі і по совісті!

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем українською мовою

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай в цей яскравий і чистий свято Господь наповнить вас здоров’ям, умиротворенням і радістю, а чудова сила і свята вода відродять і зцілять тіло і створять благодать для душі. Зі святом!

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!