Красиві Різдвяні привітання своїми словами, українською мовою

Нехай умиротворення, яке дарує чудове свято Різдва зберігається в Вашій душі якомога довше. Дорожите їм і бережіть, як коштовність.

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!

Мій найкращий і улюблений, вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю ясних і чистих думок, добрих цілей і спонукань, світу на душі! Нехай нічого тебе не турбує даремно і в сімейному житті знаходиш спокій!

Нехай це Різдво буде для вас надзвичайно затишним і радісним, повним приємним сюрпризів!

Нехай наші серця зіллються в вдячної молитви Викупителю, який врятував світ. За Різдво!

У світле свято Різдва нехай твоя душа наповниться теплом і радістю! Нехай в цей день з тобою станеться багато добрих подій, приємних подій і знайомств! Нехай небеса будуть добрі до тебе від Різдва до Різдва! Бажаю тобі в усі часи знаходити в вірі опору і підтримку!

З Різдвом Христовим! Постараюся своїми словами показати наскільки я щиро бажаю тобі всього самого найкращого і світлого. Бажаю сподіватися на небесні сили не тільки в годину потреби, але і в радісні моменти згадувати проних. З божою допомогою, а також завдяки власним силам нам підвладне все. Бажаю відчути контроль над своїм життям на собі і втілити задумане.

Вітаю з Різдвом! Бажаю, щоб міцна віра допомагала вистояти в будь-якій життєвій ситуації, полум’яна любов наповнювала кожен день яскравими фарбами, а світла надія давала сили і надихала на звершення.

Нехай дзвін різдвяних дзвонів наповнить думки чистотою, душу – світлом, а життя -благодатью. З Різдвом!

Нехай Різдвяна зірка вкаже Вам вірну дорогу і принесе тепло в Ваш дім! Будьте здорові, вірте в диво і прославляйте Христа.

Вітаємо з Новим роком! Нехай Ангел веде Вас за щасливим шляху, нехай оберігає від негараздів і тривоги. Бажаємо, щоб у житті Вашої панувала любов, радість і злагода.

Різдво свято особливе – він робить людину кращою, очищає його душу від помилок минулого. Під шепіт сніжинок, вогні ялинкових гірлянд нехай твоє життя наповнюється яскравим благодатним світлом, нехай Спаситель подарує тобі свою божу благодать. Зі святом!

Улюблена мама, від щирого серця вітаю тебе з великим святом – Різдвом Христовим! Нехай Ангел оберігає тебе від негоди і підказує правильні рішення. Бажаю тобі бути активною, бадьорою, здоровою і прожити довге, цікаву і веселе життя. Затишку, миру, радості і добра!

Різдвяні привітання українською мовою

Як привітати на Різдво українською мовою

Вітаємо вас, дорогі наші друзі, з чудовим зимовим святом, що несе добро і світло в душі і вдома людські – з Різдвом Христовим! Нехай буде легким і світлим ваш життєвий шлях, теплим і затишним ваш будинок, добрим і великим серце кожного з вас. Напередодні цього чудового свята хочеться побажати вам у всьому божої допомоги і підтримки, а найголовніше – віри! Віри не тільки в Бога, але і в себе! Удачі вам і любові, миру і взаєморозуміння.